Een Travellerspoint blog

Ready, set...

overcast 17 °C

Het is nog even wachten op 'Go', maar het begint al op te schieten. Ticket is geboekt, huisje verhuurd, werk opgezegd, nu nog even sparen en dan is het zover! 20 Augustus ga ik jullie verlaten en ga ik beginnen aan mijn droomreis :) In 9 maanden ben ik van plan India, Indonesie, Filipijnen, Hong Kong, Australie, Paaseiland, Chili, Argentinie en Peru te bezoeken. Vanaf augustus t/m 10 december ben ik te vinden in Azie, van 10 december t/m 20 februari Down Under en tot slot vanaf 20 februari tot mijn thuiskomst rond eind mei speel ik toeristje in Zuid-Amerika. Als je t gezellig vindt om een stukje mee te reizen, let me know!

Via deze blog ga ik jullie op de hoogte proberen te houden van mijn avonturen en uiteraard vind ik het geweldig als jullie af en toe een reactie plaatsen :)

Geplaatst door berlindakoolen 14:01 Gearchiveerd in Nederland Tagged thuis

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Suuuuuuper vet! Heel goed dat je je droom uit gaat laten komen! Ik kan je een ding verzekeren: you will be living the dream girl! Echt tof tof tof! Geniet van de voorpret met alles regelen en als ik ergens bij kan helpen, just let me know!
Xxx

door Linda

Heel veel plezier op je wereldreisje! We gaan je zeker missen. Geniet ervan en denk af en toe ook eens aan ons de komende winter ;) Kom maar op met die verhalen uit die tropische oorden!

door EdjeQ

Tijd voor een verhaaltje!!!!

door Linda

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint